Advies

PC advies - aankoopadvies

Heeft u meerder PC's en of laptop's en u wil deze allemaal samen laten communiceren? U weet niet goed welke hardware het best geschikt is voor een netwerk? Wilt u graag software installeren of herinstalleren? Zoekt u een nieuwe PC? Geen probleem, wij geven u graag advies.

Alle materiaal kan zonder verplichting aangekocht worden bij BN-IT. Wij maken gratis een offerte na een kort gesprek om uw noden in kaart te brengen.

Wat kan u bij ons kopen:

Data back-up

Bewaart u belangrijke gegevens op uw PC/Laptop? Neem geen risico's en laat een back up nemen van de bestanden die u niet wil verliezen (Foto's, documenten, contactpersonen, agenda, powerpoint presentaties, enz..). Met de nodige programma's en tijd kunnen gewiste gegevens teruggevonden worden via datarecuperatie.

"In the cloud"

Sinds kort is het mogelijk (lees 'goedkoop') om uw gegevens online op te slaan, automatisch gebackupped, zonder dat deze openbaar zijn voor iedereen (in tegenstelling tot Facebook en andere sociale media). Op die manier kan u makkelijk uw gegevens backuppen, delen met enkele (door u gekozen) personen of gebruiken tussen uw PC, laptop, smartphone, etc.

Door de vele aanbieders is het niet duidelijk wat nu de 'betere' mogelijkheden zijn. BN-IT kan u hierin begeleiden met een keuze naargelang de mogelijke beveiligingen, toegangelijkheid van op afstand, prijs, etc

Virussen en spyware verwijderen en voorkomen (afhankelijk van PC)

Een computervirus is een vorm van schadelijke software, die uw bestanden kan aantasten en uw computer enorm vertragen. In sommige gevallen zal uw toestel zelfs niet meer kunnen opstarten.

In de meeste gevallen (maar zeker niet altijd) kunnen we uw PC terug aan de praat krijgen zonder gegevensverlies, maar dit is meestal een tijdrovende handeling. U kan zich best beveiligen tegen deze schadelijke software, samen met het regelmatig nemen van backups.